Logga in
Boka pass: Ludvika - Smedjebacken
Till startsidan

Medlem

Vi erbjuder dig som medlem mer än bara träning. Hos oss kan du ta hand om både det yttre och det inre. Lägg ner lika mycket tid på din livskvalitet som på din träning och skapa en balans och harmoni.

 

Inte medlem ännu? Kontakta oss via kontaktsidan så hjälper vi dig! 

 

Hjälp och råd

På Må Bättre hittar du våra medlemsrådgivare. När du är ny eller vill veta mer om vår Club och vad vi kan erbjuda dig är det Ulrika eller Jasmine som du först träffar. 

Tillsammans gör vi upp en personlig hälsoplan, för att titta lite närmare på din träningsbakgrund, vilka målsättningar du har med din träning, eventuella skador, samt vilka behov du har. Allt för att vi skall veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dit du vill.

 

 

 

Öppet dygnet runt

Träna när det passar dig! Som medlem har du tillgång till våra lokaler dygnet runt, året om. Med medlemskortet tar du dig in via passersystemet. Receptionens bemanningstider hittar du på kontaktsidan.

 

Barnpassning

Som medlemsförmån får du kostnadsfri barnpassning. Detta för att underlätta för alla mammor och pappor att hinna med att träna.

Tider barnpassning

 

 

Gruppträning för alla

Vi har en uppsjö av olika pass i olika former och svårighetsgrader. Kom på så många du vill - allt ingår!

Läs mer

 

 

Solarium

Behöver du bättra på brännan lite? Vi har två solarium. Kostnad 2 kr /minut. 

Massagestol

Upplev en skön massagestund i våran kvalitetstol. Den mjukar upp spänd muskulatur och ger dig ett härligt avslut på ditt träningspass. Promas massage för både kropp och själ.

 

Som medlem hos oss får du nyttja den så ofta du vill. Ingen tidsbokning.

         

 

 

Mat och dryck

Vi har ett brett sortiment av proteindrycker och bars. Vi har även Foodbox - mat för dig som tränar. 

Mer om Foodbox