Logga in
Boka pass: Ludvika - Smedjebacken
Till startsidan

Individuell träning

Styrketräning

Vi erbjuder dig ett stort utbud av styrketräningsmaskiner och fria vikter. Vi har viktmaskiner från Technogym och maskiner i Cirkelsalen utan vikter, där du ställer motståndet på en luftcylinder. Vi har också ett stort utbud av fria vikter, som utökas hela tiden. Detta för att ge dig som medlem en större variation i din styrketräning. Träningen passar alla, gammal som ung, och resultaten kommer snabbt.

Som medlem erbjuder vi dig en unik service där du får gratis rådgivning och instruktioner av våra utbildade medlemstränare.

 

Konditionsträning

Konditionsträning är lika viktigt för en stark kropp som styrketräning. När du konditions- tränar aktiverar du hjärt- och kärlsystemet och ökar därmed din syreupptagnings- förmåga. Med hjälp av konditionsträning kan du nå en rad olika resultat, beroende på hur du lägger upp din träning. 

Testa dig fram bland våra konditionsmaskiner och hitta dina personliga favoriter. Löpband, roddmaskin eller kanske crosstrainer? Variationsmöjligheterna är stora. 

Behöver du hjälp och vägledning i ditt träningsupplägg? Boka en tid med vår medlems- tränare så får du den hjälp du behöver.